Hancığaz İlkokulu

Vizyon: Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmek.

Misyon: Bizler idareci – öğretmen bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışmalarını sağlamak.

Saatler: SABAH : 07:00-11:40 ÖĞLE : 11:50-16:30
Isınma: SOBA
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hancigazilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HANCIĞAZ MAH. HANCIĞAZ KÖY YOLU 1 KÜME EVLERİ NO 71 EYYÜBİYE / ŞANLIURFA

Yerleşim Yeri - KÖY

Ulaşım ÖZEL ARAÇLARLA